About this blog

Omul e un pui de creator. Descoperirea ii ascute mintea, ii usureaza viata, ii bucura sufletul. Lucrul facut de mana aduce o satisfactie care prin ea insasi este o sarbatoare. Am descoperit ce este si ce presupune handmade ca o lectie de supravietuire. O lectie ce nu poate fi invatata pe de rost, ci doar prin osteneala, prin reintoarcearea la conditia de creator, nu numai de consumator, al fiintei umane.
Ce veti vedea sau veti citi aici sunt franturi de creatie ce ma definesc.



Bratara in stil victorian

Imi place la nebunie stilul bijuteriilor victoriene, desi nu se pot purta in fiecare zi. Sunt pline de eleganta, sunt opulente, ca din povesti cu printese si printi. Asa ca am facut si eu o bratara din cristale multifatetate pe negru si argintiu avand in centru o camee din rasina 38/27 mm. Nu a fost ideea mea, vazusem pe undeva prin peregrinarile mele pe internet un model asemanator, un model de care ma indragostisem.


Colier

Colier din margele de sticla de 12 mm, zale argintii si pandantiv placat cu platina 21/13 mm.

Cercei "Azur"

Cercei realizati din perle de sticla, margele de nisip tubulare, margele sintetice tip cristal biconic, tortite argintii cu aspect antichizat.

Bratara "Preciosa"

Bratara este realizata din sarma argintata non-tarnish de 1,5 mm si perle de sticla de 10-12 mm. Sursa mea de inspiratie e aici http://www.wigjig.com/jewelry-wire/2-1.htm . Bine, mai am de exersat, cu clestele nu prea iese egal, deci e musai un wigjig. 

Inele



Bratara "Red fire"


Colier "Teen spirit"

Nu stiu de ce ma pasioneaza movul sau lila-ul in ultima vreme. Nu sunt genul care sa urmeze trendurile pentru ca asa face toata lumea, dar mi se mai intampla sa imi schimb si eu gusturile in materie de culori sau "ce mai port azi?".
Asadar, am folosit niste agate superbe movulii si bleu, m-am jucat putin cu materialele - am folosit si niste paiete. Perlele de sticla au nuante diferite, pentru pandantiv am folosit un capacel filigranat argintat si multe margele de nisip de 4 mm.


Bratara "Finesse"

Bratara realizata din margele Jablonex de 4 si 6 mm, distantiere argintate cu elemente swarovski.

Set "Iubire de vara"

Acest set a luat nastere pentru a participa la concursul "Port vara in suflet" organizat de adminele forumului Lucru de mana, carora le multumesc pentru aceasta ocazie. Iubesc vara pentru ca iubesc soarele, marea, nisipul, aerul salin, vuietul valurilor, zborul pescarusilor, senzatia apei reci care parca te strange in brate... Toate elementele folosite pentru acest set reprezinta cate o nostalgie - mi-e dor de mare...
Am folosit perle naturale si coral, margelute de nisip, conectori argintati sub forma de steluta. Incuietoarea e realizata manual cu sarma argintata. Setul consta in inel, pandantiv, bratara si cercei pe care le port cu o bucurie neascunsa.






Bratara "Blue sky"

Cerul de vara e linistitor ca o ploaie calda urmata de un curcubeu. Nici macar norii nu-i pot stinge culoarea. Ador culoarea verii reflectata in sublimul cerului. Seninul care ni se prelinge in suflete si stralucirea soarelui. 

Am mesterit o bratara din perle de sticla de 8-10 mm si elemente swarovski combinate cu elemente placate cu aur, chiar si bilutele de tip stardust.



Cercei cu fluturasi swarovski

Cercei "Fucsia in the air"


Cercei "Glamour"


Set "La belle danseuse"


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mozaic de perle Headline Animator

BannerFans.com