About this blog

Omul e un pui de creator. Descoperirea ii ascute mintea, ii usureaza viata, ii bucura sufletul. Lucrul facut de mana aduce o satisfactie care prin ea insasi este o sarbatoare. Am descoperit ce este si ce presupune handmade ca o lectie de supravietuire. O lectie ce nu poate fi invatata pe de rost, ci doar prin osteneala, prin reintoarcearea la conditia de creator, nu numai de consumator, al fiintei umane.
Ce veti vedea sau veti citi aici sunt franturi de creatie ce ma definesc.



Set turcoaz


Set realizat din piese in forma de floare de turcoaz reconstituit de 14, respectiv 34 mm, si incuietoare toggle din argint tibetan. Cerceii sunt din sfere de turcoaz de 6 si 8 mm, cu tortite argintate.





Bratara de coral

Am mesterit zilele trecute o bratara din coral: sfere de 5-6/ 8 mm, trandafiri de 10 mm, cu incuietoare aurita. 



Set "Elegance"

Set de perle de sticla de 8 -10 mm si cristale biconice fumurii de 4 mm cu incuietoare aurita antichizat.


Set "Zuzi"






Seturi cu margele lampwork

Nu stiu care este povestea margelelelor lampwork (probabil ca voi afla cand voi cauta), dar imi place foarte mult sa lucrez cu ele - sunt fenminine, elegante, nici prea discrete, nici prea tipatoare. Din pasiunea mea pentru ele au rezultat doua seturi in culori linistitoare, realizate din margele lampwork de 17/11 mm si perle de sticla de 12 sau 10 mm


Cercei

Din categoria "ce poti face cu niste ace superbe" iata niste cercei cu surub aurii sau argintii cu cristal aplicat. Se pot purta ca atare sau se "prelungesc" cu inimioare din onix si bilute stardust argintate. 


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mozaic de perle Headline Animator

BannerFans.com