About this blog

Omul e un pui de creator. Descoperirea ii ascute mintea, ii usureaza viata, ii bucura sufletul. Lucrul facut de mana aduce o satisfactie care prin ea insasi este o sarbatoare. Am descoperit ce este si ce presupune handmade ca o lectie de supravietuire. O lectie ce nu poate fi invatata pe de rost, ci doar prin osteneala, prin reintoarcearea la conditia de creator, nu numai de consumator, al fiintei umane.
Ce veti vedea sau veti citi aici sunt franturi de creatie ce ma definesc.



Bratari jucause



Lantisor argintat cu charmuri argintate si margelute pe ici, pe colo... prin locurile esentiale :)

Lantisor argintat cu mix de margelute de sticla


Cercei "Fairy land"


Perle de sticla ivory de 10 mm si de nuanta bronz de 6 mm cu flori de cristal alb si capacele tip floare din argint tibetan, lantisor argintat... si toate astea mie imi amintesc de zanele din povesti...



Set "Feerie in roz si negru"

Ieri am primit aceste minunatii de margelute si  am tot stat cu gandul la ele, nu pentru ca nu stiam ce destinatie vor avea in calatoria lor, ci pentru ca nu gaseam momentul sa ma joc cu ele. Dar azi am reusit sa le dau o forma. Iata-le!
A iesit un set din margele de lampa cu diametrul de 20 de mm si alte componente argintate sau din argint tibetan. Setul consta in bratara, cercei si pandantiv. Un set jucaus si totusi elegant...





Set de angelit


Cineva m-a molipsit cumva cu iubirea pentru aceasta culoare a cerului senin de vara. Asa am descoperit aceasta piatra minunata, numita angelit. Se aseamana oarecum cu jadul, dar e mai bogata in pigment si te cucereste iremediabil. 
In seara aceasta va prezint un set realizat din petre de angelit sub forma de butoias fatetat de 10/14 mm si ovale de 13/18. Pe ici pe colo am strecurat si niste sfere de jad alb de 6 mm. Accesoriile sunt argintate.



Set din turcoaz si jad




Set jasp


De mult timp voiam sa fac un set din jasp, imi place nebunia de culori si de nuante ale acestei pietre semipretioase. Parca m-ar caracteriza intr-un fel si cred ca e una din pietrele mele preferate. Si, zic eu, aseara am avut ceva inspiratie.
Va prezint, deci, un set din sarma gilt tratata antioxidare, de 1mm si 0.6 mm, impletita dupa cum mi-au dictat muzele. Pernutele de jasp picasso de 18-13 mm dau tot farmecul setului format din bratara si inel.






Cercei din agate


Cercei din agate roz si agate indiene impletite cu sarma argintata. Tortitele sunt si ele placate cu argint.


Cercelusi învârtecuşi


Cercei realizati din pietre semipretioase pe platou de 6, 8 sau 10 mm cu tijă argintată sau din argint ori cu tortita de argint.

Ochi de vultur pe suport argintat

Coral alb poros pe tortiţe de argint

Perle fine pe suport de argint

Jasp rosu pe suport argintat

Inel inima


Nu e cine stie ce, dar e comoara domnisoarei mele :)
E doar o margeluta de lampa de 12 mm infasurata cu sarma argintata de 1 mm.






Set jucaus


Set format din colier, bratara si inel realizat din snur imitatie de piele intoarsa de 3 mm burgundy cu margele de lampa in forma de inimioara, margele de nisip, margele tip pandora si accesorii argintate sau din argint tibetan. Pentru o domnisoara scumpa al carei zambet tare as vrea sa-l vad.




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mozaic de perle Headline Animator

BannerFans.com