About this blog

Omul e un pui de creator. Descoperirea ii ascute mintea, ii usureaza viata, ii bucura sufletul. Lucrul facut de mana aduce o satisfactie care prin ea insasi este o sarbatoare. Am descoperit ce este si ce presupune handmade ca o lectie de supravietuire. O lectie ce nu poate fi invatata pe de rost, ci doar prin osteneala, prin reintoarcearea la conditia de creator, nu numai de consumator, al fiintei umane.
Ce veti vedea sau veti citi aici sunt franturi de creatie ce ma definesc.



Set din margele de lampa



Set coral si lampwork



Saprkling bracelets

Bratara cu elemente argintate cu cristale Swarovski si cristale biconice cu afect AB



Bratara cu fluturasi argintii si rhinestones, cristale biconice


Alte margelute din sticla de lampa




Colier din jad cu swarovski minuscul



Cercei "Libelula pe gheata"


Cercei "Sultanica"


Inele de ametist

Imi place sa lucrez cu sarma, dar trebuie sa recunosc ca e destul de greu de "domesticit".  Acum imi caut o scuza pentru faptul ca al doilea inel a iesit cam diferit fata de ce imi imaginam eu. Primul, in schimb, e preferatul meu. Poate si din cauza faptului ca si culoarea ametistului e mai puternica si modelul se apropie de ce concep eu ca se numeste stil victorian (un plus de stralucire e dat de pietrele svarowski de 4 mm in montura argintata). Si ador ametistul...








Bratara "Summer time"

Se numeste "Summer time" pentru ca atunci am inceput-o, ca de sfarsit abia ce am sfarsit-o, cu toata rusinea mea - imi pun cenusa in cap acum. Si am ajuns la o concluzie: margelutele de nisip de 2 mm nu sunt de mine. 


Cercei din sidef imprimat







Bratara "O insula de singuratate"

Poate ati observat deja ca unele margele de lampa sunt fantastice. Asa cum este cea din imaginile de mai jos. Multa vreme am tot cautat o idee nazdravana sa-i dau o forma bijuteriei ce urma s-o incorporeze, pana la urma am facut ceva mai simplu: o bratara din sarma argintata si inca doua perlute de sticla gri de 12 mm infasurate in sarma dupa tehnica herringbone. Margelutele decorative argintate de 3 mm doar subliniaza farmecul unei mici opere de arta.



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mozaic de perle Headline Animator

BannerFans.com