About this blog

Omul e un pui de creator. Descoperirea ii ascute mintea, ii usureaza viata, ii bucura sufletul. Lucrul facut de mana aduce o satisfactie care prin ea insasi este o sarbatoare. Am descoperit ce este si ce presupune handmade ca o lectie de supravietuire. O lectie ce nu poate fi invatata pe de rost, ci doar prin osteneala, prin reintoarcearea la conditia de creator, nu numai de consumator, al fiintei umane.
Ce veti vedea sau veti citi aici sunt franturi de creatie ce ma definesc.



Pandantiv... tesatura


Brosa din fimo cu jasp imperial


Fimo - capitolul III


Alte "jucarele" din fimo...






Lutul polimeric - sa fie o noua pasiune?


Da, am continuat cu joaca cu lutul polimeric... Am framantat, modelat, imbinat, combinat, amestecat, asamblat si mi-au iesit niscaiva inele cu niste caboshoane din fimo si un colier cu pandantiv din fimo... Ca sa nu mai spun ca mi-am calcat pe inima si am cedat ispitei bronzului... Voi apreciati in continuare rezultatul.






O călărire în zori sau Walking on the clouds


Tot răsfoind internetul în toate cela patru colţuri ale universului terestru, am dat şi peste nişte capodopere în materie de fimo. Nu vă mai arăt eu unde, daţi o simplă căutare de imagini şi veţi găsi nişte nebunii de bijuterii. Trebuia să încerc şi eu; fără prea mult curaj şi cam şovăitoare, m-am jucat ca un copil cu lutul plimeric în nuanţe pretenţioase. Deocamdată vă prezint o broşă şi un pandantiv.
Aşa arătau înainte de a fi coapte...



Şi aşa arată acum, după coacere; nu e mare diferenţa, deci zic eu ca mi-a ieşit  - să fie oare norocul începătorului?

Inele - cap II





Colier turcoaz



Inel "Blue ice"


Inel realizat din margeluţe metalice argintate de 2 mm, margele de nisip si o un cabochon de sticlă de 16 mm, toate pe un suport de inel argintat, reglabil.


Inel "Misty flower"





Set din perle de Mallorca



Mai întâi de toate La mulţi ani!  şi multă pasiune pentru anul 2012 vă doresc! Am cam lipsit din mediul virtual în ultima vreme, dar vin acum să recuperez...
Nu ştiu alţii cum au făcut, dar eu mi-am făcut revelionul cu acest set din perle de Mallorca gri-argintii şi rafinate cu un strop de cristal swarovski...



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mozaic de perle Headline Animator

BannerFans.com