About this blog

Omul e un pui de creator. Descoperirea ii ascute mintea, ii usureaza viata, ii bucura sufletul. Lucrul facut de mana aduce o satisfactie care prin ea insasi este o sarbatoare. Am descoperit ce este si ce presupune handmade ca o lectie de supravietuire. O lectie ce nu poate fi invatata pe de rost, ci doar prin osteneala, prin reintoarcearea la conditia de creator, nu numai de consumator, al fiintei umane.
Ce veti vedea sau veti citi aici sunt franturi de creatie ce ma definesc.Lectiile de supravietuire nu se invata pe de rost

  De cand e lumea, omul e un pui de creator. Tot ce descopera ii ascute mintea, ii usureaza sau ii infrumuseteaza viata, ii bucura sufletul. Lucrul facut de mana aduce o satisfactie care prin ea insasi este o sarbatoare.
       Autoarea acestui blog a descoperit ce este si ce presupune lucrul de mana (handmade) ca o lectie de supravietuire. O lectie ce nu poate fi invatata pe de rost, se invata doar prin osteneala, prin reintoarcearea la conditia de creator, nu numai de consumator, al fiintei umane.
Ce veti vedea sau veti citi aici sunt franturi de creatie ce ma definesc intr-un anumit context.
     

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mozaic de perle Headline Animator