About this blog

Omul e un pui de creator. Descoperirea ii ascute mintea, ii usureaza viata, ii bucura sufletul. Lucrul facut de mana aduce o satisfactie care prin ea insasi este o sarbatoare. Am descoperit ce este si ce presupune handmade ca o lectie de supravietuire. O lectie ce nu poate fi invatata pe de rost, ci doar prin osteneala, prin reintoarcearea la conditia de creator, nu numai de consumator, al fiintei umane.
Ce veti vedea sau veti citi aici sunt franturi de creatie ce ma definesc.Set "Iubire de vara"

Acest set a luat nastere pentru a participa la concursul "Port vara in suflet" organizat de adminele forumului Lucru de mana, carora le multumesc pentru aceasta ocazie. Iubesc vara pentru ca iubesc soarele, marea, nisipul, aerul salin, vuietul valurilor, zborul pescarusilor, senzatia apei reci care parca te strange in brate... Toate elementele folosite pentru acest set reprezinta cate o nostalgie - mi-e dor de mare...
Am folosit perle naturale si coral, margelute de nisip, conectori argintati sub forma de steluta. Incuietoarea e realizata manual cu sarma argintata. Setul consta in inel, pandantiv, bratara si cercei pe care le port cu o bucurie neascunsa.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mozaic de perle Headline Animator